Mielės PRO 500 Turbo Mix 100 gr.

2.80 

Mielės PRO 500 Turbo Mix

Profesionalus mielių ir mikroelementų mišinys greitam fermentacijai. Pramoninis gaminys.

Instrukcijos:

Kruopščiai sumaišykite cukrau su švariu, šiltu vandeniu. Įdėkite mieles 25 - 28 ° C temperatūroje. Optimali fermentacijos temperatūra yra 22 - 25 ° C. Temperatūra fermentacijos metu turi būti kontroliuojama ne aukštesnė kaip 26 ° C.

Fermentacijos laikas: nuo 2 iki 5 dienų, priklausomai nuo aplinkos temperatūros.
Maksimalus procentas: iki 16-18%.
Sudėtis: mielės, maistinė terpė, mikroelementai, fermentinė amilazė.
Dozė: 10-12 gr./1 kg cukraus

Pagaminta Švedijoje

Produkto kodas: 003-3-1-1-2-1-1-1 Kategorija: