Užpilas Absento skonio

4.80 

Sudėtis: paprasti anyžiai, kalendra, pelynas, pankoliai, melisa, saldymedis, isopas, mėtos.

Svoris: 87 gr.

Skonio savybės: absentas yra sodraus, aštraus skonio su anyžių, žolelių ir pankolio natomis, sklandžiai virstančiu ilgu poskoniu.

Pastaba: Yra keletas būdų, kaip vartoti absentą. Paprastai gėrimas geriamas atskiestas, į 1 dalį absento pridedant cukraus kubelio ir 5 dalių vandens, kartais vietoj vandens naudojami ledo kubeliai.

Šis rinkinys – tai autorinė vertingų žolelių ir prieskonių kompozicija, kuri paremta XVIII amžiaus Absento gaminimo namuose receptu. Pagrindinės Absento natos – pelynas, anyžiai ir pankoliai. Į rinkinį taip pat įeina: kalendra, melisa, saldymedis ir mėtos. Žalia naminio absento spalva yra žolė isopas.

Receptas: į didelės pakuotės turinį įpilkite 70º stiprumo distiliato 1 litro tūrio. Reikalauti tamsioje vietoje 15 dienų, retkarčiais purtant. Įpilkite 1,8 l vandens ir kartu su žolelėmis distiliuokite, kad gautumėte 800 ml distiliato. Į gautą distiliatą suberkite žoleles iš likusio paketėlio, palikite 3 dienas ir filtruokite. Pakelkite iki 70º arba ploną savo nuožiūra. Pailsėkite 7-14 dienų.

Produkto kodas: 003-01-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1 Kategorija: