Užpilas Altajaus kedras
3.80 €
Sudėtis: pušies riešuto kevalas, galangalė, jonažolė, pipirmėtė.
Svoris: 35 g.
Pušies riešutas yra Sibiro turtas, plačiai pritaikytas virimui ir distiliavimui. Visi rinkinio ingredientai buvo surinkti Altajaus aukštumose.
Skonio savybės: kedro riešuto kevalo tinktūra yra kilnios konjako spalvos, atpažįstamas aromatas ir skonis su ąžuolo atspalviu. Puikiai tinka šventėms.
Priklausomai nuo jūsų skonio pageidavimų, iš vieno rinkinio galima paruošti 1-3 litrus gatavo gėrimo.
Receptas: sudedamąsias dalis iš pakuotės užpilkite 1-3 litrais 40º-45º stiprumo distiliato.
Išmaišykite ir išimkite vėsioje, tamsioje vietoje 10-14 dienų, retkarčiais pakratykite.
Filtruokite, jei norite, įberkite 10-15 gramų cukraus (medaus) ir palikite "pailsėti" 5-7 dienas.