Užpilas Kadagio
4.80 €
Kadagio uogų užpiltinė
Sudėtis: kadagio uogos.
Svoris: 50 gr.
Pakelio turinį sudėkite į stiklinį butelį ar indą, užpilkite 40º alkoholio pagrindu 3-4 litro. Uždarykite talpyklą.
Padėkite 14 dienų tamsioje vietoje kambario temperatūroje. Suplakite kas 3-4 dienas.
Gautą kadagio antpilą perkoškite per marlę arba sietelį.
Paragaukite gėrimo, jei norite, įpilkite cukraus (medaus), vandens (iki 0,5 litro) arba cukraus sirupo.
Kadagio tinktūrą supilstykite į butelius laikymui, sandariai uždarykite. Jei atskiestas, prieš ragaujant palikti šaldytuve arba rūsyje 3-5 dienoms, kad skonis stabilizuotųsi.