Užpilas „Martinio” tipo

5.80 

Prieskonių rinkinys tinktūroms ruošti Martini vermuto stiliumi už 9 litrus.

Pagaminta: Ukrainoje

Sudėtis: pelynas, cinamonas, ramunėlės, kadagys, juodasis šeivamedis, kardamonas, muskato riešutas, pipirmėtė, kraujažolė, vanilinas.

Svoris: 10g

Skonio pagrindui jums reikės:

Prieskonių rinkinys vermutui Martini stiliaus;

85 ml 95% alkoholio;

25 ml vandens.

Vermutui jums reikės:

0,7 l pusiau saldaus baltojo vyno;

70 g cukraus;

50 ml vandens;

50 ml 95% alkoholio.

Maisto gaminimas:

Žoleles ir prieskonius pamirkykite 85 ml spirito ir 25 ml vandens (kardamoną ir kadagio uogas sutrinkite). Esenciją infuzuokite tamsioje, vėsioje vietoje 2 savaites, retkarčiais pamaišydami. Tada užpilą perkošiame per 4 sluoksnius marlės, išspaudžiame žoleles ir perfiltruojame esenciją per vatos filtrą. Leiskite jai stovėti dar 2 dienas.

Vermutą gaminame taip pat, kaip ir pirmame recepte. Į vyną supilkite 50 ml alkoholio, iš 70 g cukraus ir 50 ml vandens išvirkite sirupą, sirupą atvėsinkite ir supilkite į spirituotą vyną. Ten supilame 8 ml esencijos. Stengiamės, koreguojame esmės turinį. Užkimšame ir leidžiame gėrimui pailsėti mėnesį ar du.

Produkto kodas: 003-01-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1 Kategorija: