Užpilas Vyšnių skonio
5.80 €
Vyšnia ant konjako 108 gr iki 4 litrų.
Sudėtis: džiovintos vyšnios, vidutinio skrudinimo ąžuolo kubeliai (Kaukazas), cinamonas, migdolai, razinos, gvazdikėliai, erškėtuogės.
Svoris: 108 gr.
Receptas: ąžuolo kubelius iš atskiro maišelio užpilkite karštu vandeniu į atskirą indą 1 val. Nupilkite atvėsintą vandenį.
Ąžuolo skilteles vėl užpilkite karštu vandeniu dar 2 valandas.
Supilkite visus ingredientus, įskaitant paruoštus ąžuolo kubelius, į stiklainį ir supilkite 3 litrus aukštos kokybės 45% stiprumo distiliato.
Virkite sirupą 75 g cukraus (3 šaukštai) 150 ml vandens ir supilkite į tinktūrą. Gerai išmaišykite ir sandariai uždarykite stiklainį.
Reikalauti tamsioje, šiltoje vietoje mažiausiai 14 dienų, bet ne ilgiau kaip 1 mėnesį.
Tinktūra turi įgyti ryškų aromatą ir gintaro, konjako atspalvį. Po to tinktūrą filtruokite per kelis marlės sluoksnius arba medvilnės filtrą. Supilkite tinktūrą į butelius ir sandariai uždarykite. Leiskite produktui "pailsėti" bent 1 mėnesį tamsioje vietoje.
Vyšnių konjakas:
Tai naminė tinktūra, turinti gražią rubino spalvą ir subtilų vyšnių skonį. Pasak šios tinktūros gerbėjų, Cherry on Cognac yra puiki alternatyva tinktūrai iš parduotuvės.