Užpilas Vyšnių skonio

5.80 

Vyšnia ant konjako 108 gr iki 4 litrų.

Sudėtis: džiovintos vyšnios, vidutinio skrudinimo ąžuolo kubeliai (Kaukazas), cinamonas, migdolai, razinos, gvazdikėliai, erškėtuogės.

Svoris: 108 gr.

Receptas: ąžuolo kubelius iš atskiro maišelio užpilkite karštu vandeniu į atskirą indą 1 val. Nupilkite atvėsintą vandenį.

Ąžuolo skilteles vėl užpilkite karštu vandeniu dar 2 valandas.

Supilkite visus ingredientus, įskaitant paruoštus ąžuolo kubelius, į stiklainį ir supilkite 3 litrus aukštos kokybės 45% stiprumo distiliato.

Virkite sirupą 75 g cukraus (3 šaukštai) 150 ml vandens ir supilkite į tinktūrą. Gerai išmaišykite ir sandariai uždarykite stiklainį.

Reikalauti tamsioje, šiltoje vietoje mažiausiai 14 dienų, bet ne ilgiau kaip 1 mėnesį.

Tinktūra turi įgyti ryškų aromatą ir gintaro, konjako atspalvį. Po to tinktūrą filtruokite per kelis marlės sluoksnius arba medvilnės filtrą. Supilkite tinktūrą į butelius ir sandariai uždarykite. Leiskite produktui "pailsėti" bent 1 mėnesį tamsioje vietoje.

Vyšnių konjakas:
Tai naminė tinktūra, turinti gražią rubino spalvą ir subtilų vyšnių skonį. Pasak šios tinktūros gerbėjų, Cherry on Cognac yra puiki alternatyva tinktūrai iš parduotuvės.

Produkto kodas: 003-01-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1 Kategorija: