Užpilas Vyšnių skonio
5.80 €
Vyšnios konjako skonio108 gr iki 4 litrų.
Sudėtis: džiovintos vyšnios, vidutinio skrudinimo ąžuolo kubeliai (Kaukazas), cinamonas, migdolai, razinos, gvazdikėliai, erškėtuogės.
Svoris: 108 gr.
Supilkite visus ingredientus, įskaitant paruoštus ąžuolo kubelius, į stiklainį ir supilkite 3 litrus aukštos kokybės 45% stiprumo distiliato.
Gerai išmaišykite ir sandariai uždarykite stiklainį.
Laikykite tamsioje, šiltoje vietoje mažiausiai 14 dienų, bet ne ilgiau kaip 1 mėnesį.
Tinktūra turi įgyti ryškų aromatą ir gintaro, konjako atspalvį. Po to tinktūrą filtruokite per kelis marlės sluoksnius arba medvilnės filtrą. Supilkite tinktūrą į butelius ir sandariai uždarykite. Leiskite produktui "pailsėti" bent 1 mėnesį tamsioje vietoje.
Laikinai neturime