Mielės X-PURE 21,3 % 1,35 kg

32.00 

Profesionalus mielių ir mikroelementų mišinys greitam fermentacijai. Pramoninis gaminys.

Instrukcijos:

Kruopščiai sumaišykite 125 kg cukraus su švariu, šiltu vandeniu, kurio bendras tūris yra 250 litrų. Įdėkite mieles 25 - 28 ° C temperatūroje. Optimali fermentacijos temperatūra yra 22 - 25 ° C. Temperatūra fermentacijos metu turi būti kontroliuojama ne aukštesnė kaip 26 ° C.

Fermentacijos laikas: nuo 2 iki 5 dienų, priklausomai nuo aplinkos temperatūros.
Maksimalus procentas: iki 21,3 %.
Sudėtis: mielės, maistinė terpė, mikroelementai, fermentinė amilazė.
Talpa: 1,35 kg / 250 L.

Pagaminta Švedijoje

Produkto kodas: 003-3-1-1-2-1-1-2 Kategorija: